We zijn halverwege 2017 verhuisd van Bunnik naar een prachtige plek bij Hall (gem. Brummen) en nog druk bezig met het inrichten en mooi maken van het huis en het land er omheen.

Nu, februari 2018, begin ik weer mondjesmaat met het geven van Kindertolk-, EFT-, en klanksessies. Het kan echt goed beginnen als we onze huidige schuur hebben omgebouwd tot multifuntionele ruimte waarin ik sessies kan geven, we (mantrazang)concerten kunnen geven en organiseren en een dagbesteding opzetten voor jonge mensen met een verstandelijke beperking, o.a. jonge Downers.

 

13, 20 februari en 6 maart 2017 - EFT-workshop in Bunnik
(volgeboekt)

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een eenvoudige en zeer effectieve methode om negatieve emoties te neutraliseren, zodat er weer ruimte ontstaat voor rust en positieve energie. Het is  gemakkelijk te leren en je kunt het thuis ook eenvoudig toepassen.
Zie ook elders op m'n site onder de knop 'EFT'.

Op YouTube kun je een kort introductiefilmpje vinden van Gary Craig, de ontwikkelaar van EFT: https://youtu.be/1wG2FA4vfLQ

De basishandleiding kun je hier downloaden:
http://www.eqlibre-eft.nl/eftfotohandleiding.pdf
 

ierland foto

 

 

 

 

 

 

 

 

* Op 23 oktober 2016 spelen we weer met Saraswati in Bennekom in het kerkje van de NPB. We omlijsten dan een lezing van Mieke Heijermans over 'intuitie' met muziek.

Op 9, 16 en 30 november 2016 van 20.00 - 21.30u geef ik samen met Ada Klück en Anjes Marrée een workshop van 3 avonden met als thema "zingen voor je kindje" voor moeders en vaders met babies, en ook voor belangstellenden die weten of vermoeden dat ze het moeilijk hebben gehad als baby. We werken o.a. met zingen volgens Pansori. De workshop vindt plaats in de Ontmoetingskapel in Maarn.
Voor meer info en opgave, neem contact met me op:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ; tel. 030-6567851

 

Altijd actueel

Dit mens-zijn is een soort herberg:
elke ochtend een nieuw bezoek.
Een vreugde, een depressie, een benauwdheid.
Een flits van inzicht komt
als een onverwachte gast.
Verwelkom ze; ontvang ze allemaal gastvrij!
Zelfs als er een menigte verdriet binnenstroomt
die met geweld je hele huisraad kort en klein slaat.
Behandel dan toch elke gast met eerbied.
Misschien komt hij de boel ontruimen
om plaats te maken voor extase...
De donkere gedachte, schaamte, het venijn,
ontmoet ze bij de voordeur met een brede grijns
en vraag ze om erbij te komen zitten.
Wees blij met iedereen die langskomt.
De hemel heeft ze stuk voor stuk gestuurd
om jou als raadgever te dienen.

Rumi